Den sidste rejse

At tage beslutningen om, at ens kæledyr ikke længere skal leve, er en utrolig svær beslutning. Vi kan ikke tage beslutningen for dig, men vi kan hjælpe dig og vejlede dig i alle dine svære overvejelser. Og frem for alt, kan vi sikre dig, at selve aflivningen bliver gjort på en nænsom, rolig og værdig måde.

ALLE dyr bliver bedøvet før selve aflivningen

Aflivningen kan foregå på klinikken, hjemme hos dig, på stranden, i skoven. Du bestemmer.

Når det foregår hos os, prøver vi at finde tidspunkter på dagen, hvor der er mest roligt i klinikken

Efter aflivningen lægges dyret i en kiste, hvis du ønsker det, og du får tid til at tage ordentlig afsked.

Dyret kan blive i klinikken, hvorefter det sendes til kremering, eller du kan selv begrave dit kæledyr derhjemme

Du kan få dit kæledyr retur i en urne eller i askesmykker. Der er mange muligheder, kig her på Adas dyrekrematoriums hjemmeside

Adas har også lavet en video om, hvilke muligheder du har. se filmen her: film fra ada

Det gør ondt at miste en ven, og ud over sorgen, oplever mange, at have dårlig samvittighed over ”at bestemme over liv og død”. – For mig at se, handler det om kærlighed og respekt. ”Ikke at handle” er langt værre, end at vælge aflivning ud fra et ønske om, at befri sin ven for lidelse, ubehag og smerte.

Spar penge på at tegne sygeforsikring via os Jo før, du tegner sygeforsikringen, jo billigere bliver det.

Du kan spare 25 % på tegning af forsikring på din hvalp eller killing, hvis du samtidig er Aniplan kunde hos os. Du sparer mest, hvis hvalpen eller killingen ikke er over 4 måneder gammel, når den tegnes. Du kan læse mere på vores hjemmeside her:

aniplan hund          aniplan kat

Rent praktisk sker det på den måde, at du modtager en rabatkode fra os, som du meddeler forsikringsselskabet, når du tegner forsikringen