Konsultationer

Konsultationer

Til en sundhedsundersøgelse vil dit kæledyr blive undersøgt fra snude til halespids. Der lyttes bl.a. på lunger og hjerte, kigges i ører, mund og øjne, kønsorganer, hud og pels, mærkes efter lymfeknuder eller knuder i huden samt knogler, led og poter. Dit kæledyr bliver også vejet og der vurderes om det er en passende vægt.

Er der tale om sygdom vil dit kæledyr blive undersøgt i forhold til det aktuelle problem og eventuelle supplerende undersøgelser som røntgen, blodprøver, eller mikroskopi kan laves.

Er der derimod tale om mere alvorlige syge patienter, vil konsultationen ofte føre til indlæggelse af patienten med henblik behandling og udvidede undersøgelser.

Alt bliver skrevet ind i dyrets personlige journal så man til enhver tid kan se hvad som er undersøgt og fundet, hvad som eventuelt er givet af medicin og hvilke planer som er lagt.

I Dyrlægehuset Arken har vi tidsbestilling til alle konsultationer. Dette gælder også akutte ting. Ring venligst, så vi altid er forberedt på, at du kommer og vi kan vi give dig den bedste og mest målrettede behandling.

Spar penge på at tegne sygeforsikring via os Jo før, du tegner sygeforsikringen, jo billigere bliver det.

Du kan spare 25 % på tegning af forsikring på din hvalp eller killing, hvis du samtidig er Aniplan kunde hos os. Du sparer mest, hvis hvalpen eller killingen ikke er over 4 måneder gammel, når den tegnes. Du kan læse mere på vores hjemmeside her:

aniplan hund          aniplan kat

Rent praktisk sker det på den måde, at du modtager en rabatkode fra os, som du meddeler forsikringsselskabet, når du tegner forsikringen