Laserbehandling

Laserbehandling gør en forskel

Laserbehandling er en avanceret og bæredygtig form for smertelindring, der også er mulig for vore kæledyr. Behandlingen er ikke ubehagelig for dyret. Patienten kan føle en mild, lindrende varme eller prikken. I Dyrlægehuset Arken råder vi over den mest avancerede og dermed effektive Terapi-Laser, der findes. Nemlig en K-laser eller en type IV laser, der arbejder med 4 forskellige bølgelængder.

Sådan virker det: 

Her er hvad vore klienter fortæller, når deres dyr har fået laser behandling:

Jette Langhorn, ejer af Bea, en 10 år gammel hønsehund fortæller: Efter de første 3 behandlinger med K-laser begyndte Bea allerede at få det bedre. Nu er Bea aktiv og legesyg og løber rundt igen. Hun havde længe været tilbageholdende overfor andre hunde og nu viser hun pludseligt nyt initiativ og interesse sine artsfæller" :D

Ranvaig petersen, ejer af Samson en golden retriever fortæller, at han er begyndt at rulle og tumle i græsset igen efter han er blevet behandlet for slidgigt i ryggen med vores laser.

Pia Bove fra Hornbæk har labradorblandingen Lucy på 8 år, der her fået laserbehandling for slidgigt og smerter i hoften. Hun fortæller: "tirsdag tog hun sin bamse og hoppede op i sengen og lavede glidefald efter bamsen da jeg legede med hende. Hun er begyndt at stikke af igen i skoven. hunden har et oveskud nu som ikke har set i lang tid !!!"

 

Spar penge på at tegne sygeforsikring via os Jo før, du tegner sygeforsikringen, jo billigere bliver det.

Du kan spare 25 % på tegning af forsikring på din hvalp eller killing, hvis du samtidig er Aniplan kunde hos os. Du sparer mest, hvis hvalpen eller killingen ikke er over 4 måneder gammel, når den tegnes. Du kan læse mere på vores hjemmeside her:

aniplan hund          aniplan kat

Rent praktisk sker det på den måde, at du modtager en rabatkode fra os, som du meddeler forsikringsselskabet, når du tegner forsikringen