Røntgen

Moderne digitalt røntgen giver billeder af høj kvalitet

I Dyrlægehuset Arken råder vi over et digitalt røntgen apparat som sikrer detaljerede billeder af høj kvalitet. I akutte tilfælde kan vi altid tage røntgen med det samme, i øvrige tilfælde kan der være ganske kort ventetid.

Røntgen anvendes til:

Undersøgelse og vurdering af knogler i forbindelse med halthed, traumer, lammelser eller avsl undersøgelser.

Røntgen af organer i bughulen til diagnostik af mavetarmlidelser, urinvejslidelser og andre organ lidelser

Undersøgelse af brysthule og hjerte i forbindelse med hjerte -og/eller luftvejsproblemer.

For at få et optimalt røntgen billede er det vigtigt at dyret ligger og stille og det ligger i korrekt stilling. Derfor kan det hos nogle dyr være nødvændigt at anvende afslappende og beroligende medicin.

På grund af bestrålingsrisikoen kan du ikke være med til selve undersøgelsen, men nogle gange kan du sidde i venteværelset mens den bliver udført.

Vi har også et digitalt tandrøntgen som vi bruger i forbindelse med behandlinger i mundhulen, se under ”tandbehandlinger” / ”tandklinikken”

Spar penge på at tegne sygeforsikring via os Jo før, du tegner sygeforsikringen, jo billigere bliver det.

Du kan spare 25 % på tegning af forsikring på din hvalp eller killing, hvis du samtidig er Aniplan kunde hos os. Du sparer mest, hvis hvalpen eller killingen ikke er over 4 måneder gammel, når den tegnes. Du kan læse mere på vores hjemmeside her:

aniplan hund          aniplan kat

Rent praktisk sker det på den måde, at du modtager en rabatkode fra os, som du meddeler forsikringsselskabet, når du tegner forsikringen